ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η B&D Home Sarlas, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο του υφάσματος της κουρτίνας και στο ύφασμα επίπλωσης. Με έδρα στο κέντρο της Αθήνας, η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεχωρίζει για την επιμονή της στην ποιότητα και την απόλυτη προσοχή στην λεπτομέρεια και είναι πάντα αφοσιωμένη στο να αντανακλά με υπερηφάνεια το προσωπικό στυλ και τη δημιουργικότητά κάθε πελάτη ξεχωριστά για το σπίτι του.
Μέσα από μια πλούσια και τεράστια συλλογή, με περισσότερους από 20.000 κωδικούς σε χρώματα και σχέδια, η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει έτσι ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί. Τα προϊόντα μας, πάντα επιλεγμένα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες, είναι βασισμένα στις τάσεις της σύγχρονης εποχής, ακολουθώντας ταυτόχρονα τη διαχρονικότητα του κλασικού σε προσιτές τιμές. Σας παρέχουμε επίσης, τη δυνατότητα ραφής κουρτινών , με την εγγύηση ενός εκλεπτυσμένου και αισθητικού αποτελέσματος.
Έχουμε δημιουργήσει για εσάς, ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με ένα άρτια εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, που βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για να σας συμβουλεύσει και να σας καθοδηγήσει, ώστε να διαμορφώσετε το δικό σας χώρο σας με στυλ και καλαισθησία. Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τα κατάστημα μας ζεστό και φιλόξενο, καλωσορίζοντας τους πελάτες μας με ζήλο και ενθουσιασμό, με μοναδικό στόχο να εκπληρώσουμε όλες τις επιθυμίες σας.
Σε εμάς, μπορείτε να βρείτε συστήματα σκίασης, κουρτινόξυλα και λευκά είδη, όπως επίσης και ιδιαίτερα έπιπλα ή διακοσμητικά που θα προσθέσουν τη δική τους αισθητική πινελιά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Παράλληλα, η συνεργασία μας, με επώνυμους και διακεκριμένους οίκους υφασμάτων του εξωτερικού, εμπλουτίζει και ανανεώνει συνεχώς την συλλογή μας, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες σας για οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου επιθυμείτε.
Menu.